De bereidingswijze:
Snijd de kool en paprika in dunne reepjes, halveer de spruitjes, haal de oesterzwammen uit elkaar in repen en snijd de ui in halve maantjes. Pak een grote koekenpan en verhit er 2 lepels olijfolie. Begin met de ui te bakken en na 2 minuutjes doe er de kool erbij. Bak zachtjes ongeveer 10 minuten en voeg er daarna de oesterzwammen en paprika erbij. Bak alles nog 5 minuten. Voeg vervolgens oregano, zout en peper erbij en giet er de room bij. Laat even pruttelen totdat alles gaar is mar niet te veel. Kook ondertussen de noedels en roer deze als ze gaar zijn door de groentemengsel. Meng er wat zachte geitenkaas doorheen en geniet!
Dit gerecht is uitstekend voor Kapha's omdat er allemaal lichte ingrediënten gebruik zijn. Maar ook Vata's en Pittas kunnen er zorgeloos van genieten. Je kunt experimenteren met verschillende kazen - bijvoorbeeld Hollandse oude kaas voor Vata's en mozzarella voor Pitta's.